fbpx

 

Window SEVem är jag? Vart är vi på väg? Finns Gud?

Läs introduktion med kosmiska symboler.

11På väg från djur till att bli riktiga människor.

Guds eviga världsplan i en kosmisk symbol.

19Lidandet får sin förklaring via reinkarnationen.

Hämndens princip och de smärtsamma konsekvenserna:
Vi skördar som vi sår.

Vem är författaren till Tredje Testamentet?

Martinus 44 år

Martinus föddes i den store sagoberättaren H.C. Andersens hemland, Danmark. Det sägs att HCA hade förmåga att göra saga av verkligheten. Om Martinus kan man säga det motsatta. Han har gjort verklighet av sagan. Han har förvandlat religionernas eviga kärna och obegränsade kärleksbudskap till andlig vetenskap!

(Klicka på foto.)

 

Invigningen och dess frukter

Den andliga process som gav Martinus odödlighetsmedvetande och som är själva förutsättningen för att kunna skriva Tredje testamentet beskrivs av honom själv på följande sätt:

Min mission

Förord

Av Martinus 1890 - 1981.

I mitt trettioförsta år upplevde jag en andlig eller kosmisk process som införde mig i en kosmisk mission. Resultatet av denna mission utgör i dag min samlade kosmiska litteratur, mina kosmiska analyser med tillhörande färglagda symboler över det eviga världsalltets struktur och lagar, manifesterat i mina stora huvudverk, Livets Bog och symbolböckerna samt alla mina mindre böcker och föredragsskrifter.

Olika inställningar till berättelsen om min mission

Människor som är de första att tro på forntida men de sista att tro på nutida ”uppenbarelser”

Då mitt arbete efter hand funnit vägen ut till många människor, för vilka det i form av andlig vetenskap blivit en bärande faktor i livet, har jag känt det vara till gagn för dessa människor att erhålla en kort redogörelse för de tilldragelser, som blev det direkt utlösande momentet för denna min andliga mission.

Martinus föredrag

Dessa föredrag blev inspelade på band tack vare Inge Sörensens strålande insats. Det är meningen att samtliga Martinus bandföredrag skall bli tillgängliga i den grad som kvalitén tillåter det.

Pin it